Alt Penedès

  • Dimecres, 21 de Juliol

Canvi a l'executiva de l'agrupació de la JSC Alt Penedès

El passat 3 de Juliol a Santa Margarida i els Monjos es va dur a terme una assemblea extraordinària de la JSC de l’Alt Penedès on es va produïr el canvi a l'executiva de l'agrupació.
Assemblea Extraordinaria JSC Alt Penedès
3 de Juliol del 2010

El passat 3 de Juliol a Santa Margarida i els Monjos es va dur a terme una assemblea extraordinària de la JSC de l’Alt Penedès. La motivació d’aquesta va ser la dissolució de l’executiva existent i aprovació de la nova.


La fins llavors 1ª Secretària, Helena Fortuny, renunciava al seu càrrec amb voluntat constructiva i de dedicar-se a una etapa molt bona valoració de d’aquests dos anys i mig que ha ocupat la primera secretaria a l’agrupació, tant de les accions realitzades com de la dinàmica de funcionament de l’agrupació. Helena Fortuny expressava:

"m’omple d’orgull haver iniciat aquest projecte a la comarca i haver-nos-hi fet presents tal i com ho hem fet, enriquint la societat i a la nostra organització".

Fortuny també va agrair la presència de companys i companyes en aquest moment de canvi d’etapa i tot l’esforç realitzat per l’executiva sortint.
Acte seguit es va procedir a la presentació de l’única candidatura per l’executiva que es va presentar, Màrian Sadurní va defensar-la davant la militància i va donar linees bàsiques de treball de la candidatura i objectius:

“Hem d’aconseguir ser presents en el territori i ser un referent dins la joventut de la comarca per tal de mobilitzar-los pels valors que com a joves i socialistes defensem. En un moment de crisis econòmica, d’atur, de desconcert general pel futur que tenim davant és, més que mai, l’opinió dels jovent una peça clau per tirar endavant, hi tenen molt a dir.”

Seguidament es va procedir a la votació de l’única candidatura i va sortir recolzada per unanimitat.
La nova executiva va quedar formada per: Màrian Sadurní com a 1ª Secretària, Maggie Miralles Secretària d’Organització i Noélia Díaz Secretària de Formació.
Finalment l’executiva entrant va agraïr la tasca desenvolupada per l’executiva sortint, com també el suport rebut per companys d’altres agrupacions que es van acostar al Penedès.

Galería d'imatges (3)

Etiquetes